kocevje2

Svečanost ob koncu veroučnega leta v džematu Kočevje

Kočevje, 20. junij 2010, (MINAS) – V nedeljo, 20. junija 2010, je bila organizirana svečanost ob koncu veroučnega leta v džematu Kočevje.Svečanosti sta se udeležila mufti dr. Nedžad Grabus in tajnik Nevzet Porić.

Mufti Grabus je nagovoril zbrane vernike in vernice.Čestital je džematu Kočevju za uspešno realizirane projekte posebej pa projekt izobraževanja otrok, ker je to zelo pomemben segment delovanja Islamske skupnosti v Republiki Sloveniji. Pohvalil je delo imama Samira Jusića in izrazil svoje zadovoljstvo z njegovim delom in delom Odbora Islamske skupnosti Kočevje na čelu s predsednikom g. Sulejmanom Kuduzovićem.

Najmlajši člani mektebskega pouka so skupaj z imamom Samirom Jusićem pripravili program za svoje starše in ostale prisotne na omenjeni svečanosti. Ob prepolnem mesdžidu so praktično pokazali kaj so se naučili v preteklem letu, ko so obiskovali verouk.

Ob koncu so im bila podeljena spričevala za uspešno opravljeno prvo stopnjo verouka v Islamski skupnosti. Spričevala so prejeli:


1. Adilović Anita

2. Begić Lejla

3. Beširević Halis

4. Crnkić Hana

5. Delić Hana

6. Delić Izza

7. Džafić Dženita

8. Džaferović Hana

9. Grbić Fatima

10. Grbić Emina

11. Jusić Lejla

12. Jusić Selman

13. Jusić Sumeja

14. Jusić Zana

15. Kuduzović Sara

16. Kugić Ajna

17. Kreštić Armin

18. Lemeš Kenan

19. Misimi Abida

20. Mušić Amar

21. Perteši Merisa

22. Ramić Nejla

23. Sedić Ajdin

24. Seferović Davud

25. Seferović  Amar

26. Šljivar Sadika

27. Zahirović Benjamin

kocevje7

kocevje8

kocevje9

kocevje10