Soglasje o varovanju osebnih podatkov

  Polja, označena z *, so obvezna.


  Izpolnjujem izjavo za osebo starejšo od 18 letIzpolnjujem izjavo za mladoletno osebo

  Soglašam, da Islamska skupnost v Republiki Sloveniji, Grablovičeva 14, 1000 Ljubljana, Slovenija in njene povezane družbe, moje osebne podatke (ime in priimek, naslov, e-mail, povratne informacije, podatke o donacijah), obdeluje za naslednje namene, in sicer:

  • Evidenca vakifov (donatorjev),
  • Evidenca o članstvu,
  • Evidenca o hadžu (odhod na hadž, ikrar-dova),
  • Evidenca o verskih, humanitarnih in kulturno-izobraževalnih aktivnostih Islamske skupnosti (mevludske svečanosti, tečaji, hatme, izleti, seminarji, razstave …),
  • Evidenca o vpisu v mekteb (verouk),
  • Objavljanje v elektronskih in pisnih medijih Islamske skupnosti (islamska-skupnost.si in www.islamska-zajednica.si, glasilo Amber), in vseh drugim izdajah Islamske skupnosti v elektronski in tiskani obliki, vključno s fotografijami.

  Seznanjen sem, da se bodo moji osebni podatki obdelovali izključno s strani Islamske skupnosti v RS in v njenih povezanih družbah in ne bodo posredovani tretjim osebam k čemur podajam svoje izrecno soglasje.

  Seznam povezanih družb je zapisan v Pravilniku o varovanju osebnih podatkov.

  Seznanjen sem, da:

  • lahko zahtevam vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave mojih osebnih podatkov ali podam ugovor zoper obdelavo in prenosljivost mojih osebnih podatkov, in sicer s pisnim obvestilom na naslov Islamska skupnost v Republiki Sloveniji, Grablovičeva 14, 1000 Ljubljana, Slovenija ali na elektronsko pošto mesihat@islamska-skupnost.si.
  • lahko vložim pritožbo pri nadzornemu organu, v primeru če menim, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.

  Islamska skupnost v Republiki Sloveniji se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za zgoraj opredeljene namene. V primeru, če bo nastala potreba po drugovrstni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vašo privolitev.

  Osebni podatki se zbirajo do preklica.