Prostovoljstvo

Dobrodelnosti ni brez požrtvovalnih prostovoljcev.

Prostovoljstvo je za družbo izrednega pomena, saj med drugim izboljšuje kakovost življenja v družbi ter brani interese posameznikov skupin, ki so ogroženi, izključeni, potisnjeni na rob.

Motivi, zakaj nekdo postane prostovoljec, so zelo različni, vsekakor pa prostovoljno delo prostovoljcu tudi nekaj podarja − od pozitivnih čustev, občutka učinkovitosti, poznanstev, novih znanj in kompetenc do prijetno preživetega prostega časa.

V kolikor tudi sami čutite potrebo, da bi s svojim znanjem, kompetencami in učinkovitostjo pomagali pri izvajanju naših aktivnosti, vas vabimo, da se prijavite.

Prijavnica

Polja, označena z *, so obvezna

Osebni podatki

Ime in priimek *

Ulica in hišna številka *

Poštna številka *

Kraj *

E-mail naslov *

GSM številka

Soglasje in izjava o varstvu osebnih podatkov

Oblika dela za katerega se zanimam *:

administracijaanketiranjeučna pomočdelo z medijivodenje skupin, delavnic za samopomočinformiranjezagovorništvoizobraževanjezbiranje denarnih sredstevorganizacija dogodkovpriprava in izvedba projektovpomoč na domu

Antispam zaščita. Vpišite rezultat *:

Vaše podatke zbiramo in obdelujemo v skladu s pravilih slovenske zakonodaje, ki ščiti vaše osebne podatke. Zbiramo in obdelujemo jih za potrebe po prostovoljski pomoči in za posredovanje informacij na področju prostovoljstva: Podatkov ne bomo uporabili v komercialne namene.

S klikom na gumb "Oddaj obrazec" sprejemam zgornje pogoje.