ddc1.jpg

DDC PRISPEVAL 10.000,00 EVROV ZA ZEMLJIŠČE, PRVO SLOVENSKO PODJETJE, KI JE PODPRLO TA PROJEKT

Ljubljana, 19. december 2008, (MINAS) – V petek, 19. decembra 2008, je g. Vili Žavrlan v imenu glavnega direktorja Ljube Žnidarja DCC svetovanje in inženiring, d.o.o., obiskal muftija dr. Nedžada Grabusa in mu ob tej priložnosti izročil pogodbo o donatorstvu.

 

DDC svetovanje inženiring, d.o.o., je za nakup zemljišča, ki je predvideno za izgradnjo džamije v Ljubljani prispevalo 10.000,00 evrov. To je prva donacija nekega slovenskega podjetja, ki posluje v Bosni in Hercegovini. DDC posluje z bosanskim podjetjem Divel, d.o.o., ki je v preteklosti že prispevalo določeno donacijo za projekte Islamske skupnosti v Sloveniji.

V BiH je registriranih okrog sto petdeset slovenskih podjetij, ki poslujejo v BiH. Islamska skupnost je vsem tem podjetjem poslala prošnjo za donacijo. Dobili smo nekoliko negativnih odgovorov. Drugi se sploh niso oglasili.

DDC svetovanje inženiring, d.o.o., je gospodarska družba, ki delo v celoti pridobiva na trgu. Danes je DC največje inženirsko in svetovalno podjetje v Sloveniji, ki za različne javne in zasebne naročnike doma in v tujini organizira in vodi investicije od njene ideje do uresničitve: od priprave, projektiranja, gradnje do vzdrževanja in upravljanja vseh vrst infrastrukturnih objektov. Celovito ponudbo svetovalnih in inženirskih storitev zaokrožuje s specializiranimi in raziskovalnimi storitvami kot so različne študije, raziskovalne naloge, presoje in analize.

Družba sledi cilju, da postane ena od vodilnih sodobno organiziranih svetovalnih družb v jugovzhodni Evropi. Ob tem želi postati pomemben center gradbene stroke v Sloveniji.

ddc1.jpg

 

ddc2.jpg

 

ddc3.jpg