drnovsek1.JPG

MUFTIJEVO SOŽALJE OB SMRTI BIVŠEGA PREDSEDNIKA

 

Ljubljana, 23. februar 2008, (MINAS) – Ob smrti bivšega predsednika Republike Slovenije dr. Janeza Drnovška je mufti Nedžad Grabus poslal sožalje predsedniku Republike Slovenije dr. Danilu Türku v katerem je zapisal:

Spoštovani gospod Predsednik,

Ob smrti bivšega predsednika Republike Slovenije dr. Jeneza Drnovška Vam v svojem osebnem imenu in imenu vseh članov Islamske skupnosti v Sloveniji izražam globoko sožalje.

Ime dr. Janeza Drnovšeka bo zagotovo ostalo zapisano v zgodovino Slovenije in slovenskega naroda. S svojo politično kariero je zaznamoval konec 20. in začetek 21. stoletja ne samo v Sloveniji ampak tudi v širši regiji. S svojo pomirjeno in modro držo kot moderen voditelj bo ostal v spominu velikem številu ljudi. Njegova politična modrost bi morala biti vsam nam inspiracija za nadaljnje delo za blaginjo Slovenije.

 

 

S spoštljvimi pozdravi!

Nedžad Grabus, mufti

 

 

 

Mufti Nedžad Grabus se je skupaj s tajnikom Nevzetom Porićem v večernih urah vpisal v žalno knjigo za pokojnega nekdanjega predsednika rebublike dr. Janeza Drnovška v Kristalni dvorani Predsedniške palače.

 

 

 

drnovsek2.JPG

 

drnovsek3.JPG