Mufti dr. Nedžad Grabus sprejel imame in člane izvršnega odbora Ljubljana

V sredo, 26. marca 2014 je mufti dr. Nedžad Grabus v svojem uradu sprejel imame Špendija Fidanija in Senada Karišika ter predsednika izvršnega odbora Islamske skupnosti Ljubljana h. Midhata Alagića in blagajnika h. Safeta Jakupovića.

Na srečanju je bilo govora o aktualnih temah v Islamski skupnosti v Republiki Sloveniji posebaj pa o aktualnih vprašanjih v džematu Ljubljana kot najbolj številčnem džematu v Sloveniji. Trenutno se aktivnosti džemata Ljubljana organizirajo v najetih prostorih na ljubljanskih Fužinah. To je nov izziv za delovanje džemata Ljubljana,  vendar so bili predstavniki džemata Ljubljana zelo optimisitčni, da bodo verske aktivnosti uspešno organizirali tudi v novih prostorih saj je vse to zaradi višjega cilja oz. izgradnje džamije v Ljubljani.

Dali so polno podporo muftiju Grabusu pri projektu izgradnje džamije in so obljubili, da bodo v skladu s svojimi možnostmi pomagali realizacijo tega projekta ter, da bodo kvalitetno in odgovorno skrbeli za organizacijo verskega življenja v Ljubljani in njeni okolici.

Mufti dr. Nedžad Grabus je izrazil svoje zadovoljstvo z načinom in izvajanjem verskih aktivnosti v džematu Ljubljana, kot tudi odgovorim organiziranjem in vodenjem džemata v Ljubljani.