ljubljana_april_3

PREDSTAVNIKI DŽEMATA LJUBLJANA NA OBISKU PRI MUFTIJU

V četrtek, 4. aprila 2013, je mufti dr. Nedžad Grabus v družbi sekretarja Nevzeta Porića sprejel delegacijo Izvršnega odbora Islamske skupnosti Ljubljana na čelu s predsednikom h. Midhatom Alagićem. V delegaciji sta bila imama Senad Karišik in Špendi Fidani ter h. Safet Jakupović, ki skrbi za finančno poslovanje džemata.

Povod obiska pri muftiju dr. Nedžadu Grabusu je nedavno poplačano zemljišče za Islamski kulturni centar v Ljubljani. Imami in člani izvršilnega odbora so se želeli osebno in uradno zahvaliti muftiju dr. Nedžadu Grabusu za vse kar je naredil za projekt izgradnje džamije v Ljubljani ampak tudi za vse kar je storil za džemat Ljubljana odkar je prišel v Slovenijo. To so naredili s simboličnim darilom in lepimi besedami.

ljubljana-april1

Mufti dr. Nedžad Grabus se je zahvalil za obisk, tople in iskrene besede podpore. Tudi on se je gostom zahvali za predano in vztrajno delo v Islamski skupnosti oz. v džematu Ljubljana, ki je največji in hkrati najpomembnejši džemat v Sloveniji. V nadaljevanju se je Mufti z gosti pogovoril o delovanju džemata Ljubljana, poteku verouka in drugih aktualnih vprašanjih.

ljubljana_april_22