darilo-islamski-skupnosti-2

BAJRAMSKO DARILO ISLAMSKI SKUPNOSTI V VIŠINI DVANAJST TISOČ EVROV

Ljubljana, 16. november 2010, (MINAS) – V torek, 16. novembra 2010, prvi dan Kurban bajrama je Fikret Makić povečal svojo donacijo za izgradnjo džamije oziroma za nakup zemljišča za enajst tisoč evrov.

Hkrati je vplačal donacijo v višini tisoč evrov za uporabo dvorane na Kodeljevem kjer je bila organizirana bajramska molitev na kateri se je zbralo med štiri in pet tisoč vernikov. Fikret Makić je eden od največjih donatorjev za projekt nakupa zemljišča za izgradnjo džamije. Leta 2008, je obljubil da bo njegova donacija znašala najmanj sto tisoč evrov. Počasi se približuje izpolnitvi svoje obljube. Tokrat pa je vplačal za vse svoje ožje družinske člane po tisoč evrov.

Na prvi dan Kurban bajrama se je mufti dr. Nedžad Grabus srečal z g. Makićem in mu se zahvalil za vse kar je naredil za Islamsko skupnost v Republiki Sloveniji posebej pa za donacijo, ki jo je prispeval ob bajramu. Povedal je tudi, da je primer g. Makića vzgled vsem ostalim. Čestital mu je bajram in mu tudi čestital za njegovo odločnost in pripravljenost, da pomaga projekte Islamske skupnosti v Republiki Sloveniji.

darilo-islamski-skupnosti-1

darilo-islamski-skupnosti-2