izmir_talic_na_obisku2

BIVŠI VELEPOSLANIK BiH V LJUBLJANI OBISKAL MUFTIJA

Ljubljana, 16. februar 2010, (MINAS) – V torek, 16. februarja 2010, je bivši veleposlanik BiH v Sloveniji g. Izmir Talić obiskal muftija dr. Nedžada Grabus v njegovem uradu na Grablovičevi ulici 14 v Ljubljani.

 

G. Izmir Talić trenutno opravlja funkcijo svetovalca predsednika Občine Sanski Most v BiH. Izkoristil je svoj zasebni obisk v Sloveniji in obiskal najvišjega predstavnika muslimanov v Sloveniji muftija dr. Nedžada Grabusa.

G. Talić se je zanimal za različne projekte Islamske skupnosti v Republiki Sloveniji posebej pa projekt izgradnje džamije, ki ga je spremljal v času svojega mandata v Ljubljani. Izrazil je prepričanje, da bo Islamska skupnost s trenutnim vodstvom prišla do želenega cilja in tudi v prihodnosti dosegala postavljene cilje. Veseli ga, da je viden napredek v njeni organiziranosti in delovanju.

Mufti dr. Nedžad Grabus se je zahvalil za obisk svojemu prijatelju in bivšem veleposlaniku BiH v Ljubljani. Izrazil je prepričanje, da bodo ostali v stiku tudi v prihodnje. Dogovorila sta

skorajšnje srečanje v Sanskem Mostu, ko bo mufti Grabus skupaj s sodelavci obiskal Medžlis Islamske skupnosti Sanski Most in vodstvo Občine Sanski Most.

izmir_talic_na_obisku1

izmir_talic_na_obisku2

izmir_talic_na_obisku3