kop1.jpg

IZVRŠNI ODBOR MEDŽLISA ISLAMSKE SKUPNOSTI LJUBLJANA NA OBISKU V KOPRU

Koper, 02. junij 2009, (MINAS) – V torek, 02. junija 2009, so člani Izvršnega odbora Medžlisa Islamske skupnosti Ljubljana (Midhat Alagić – predsednik, Senad-ef. Karišik, Safet Jakupović – blagajnik ter Esad Bajrektarević in Zilhad Kudić) obiskali Medžlis Islamske skupnosti Koper.

 

Ob tej priložnosti so gosti vročili donacijo Medžlisa Islamske skupnosti Ljubljana v znesku 1.000,00 evrov za projekt rekonstrukcije mesdžida v Kopru.

Člani Medžlisa Islamske skupnosti Koper (Zijad Svraka, Nevres-ef. Mustafić in Ramiz Medić) so se v imenu Izvršnega odbora in ostalih članov Medžlisa Koper zahvalili na tej vredni in pomembni ter predvsem moralni finančni pomoči za projekt rekonstrukcije mesdžida v Kopru.

»To je pomemben korak k utrjevanju in gradnji ne samo naših objektov, ampak tudi naše Skupnosti, naših medsebojnih bratskih odnosov, sodelovanja in vzpostavljanja enotnosti med džemati. V vseh projektih moramo biti skupaj, ker smo eno« – je skupno sporočilo srečanja v Kopru.

Medžlis Islamske skupnosti Koper se zahvaljuje Medžlisu Ljubljana na vplačani donaciji z molitvijo Vzvišenemu Allahu, da jim podari moči in potrpljenja, da vztrajajo v vseh projektih, ki jih vodijo za islam in muslimane.

 

kop1.jpg

 

kop2.jpg