Kuvajtski veleposlanik na obisku pri muftiju

V torek, 25. januarja 2022, je veleposlanik Kuvajta nj. eksc. Sadiq M. Marafi obiskal Islamsko skupnost v Republiki Sloveniji, kjer ga je sprejel mufti mag. Nevzet Porić.

Mufti mag. Nevzet Porić se je zahvalil veleposlaniku Sadiqu M. Marafiju za pomoč pri realizaciji različnih projektov Islamske skupnosti v Republiki Sloveniji, ki jih je podprl Kuvajt. Ob tem je mufti Porić seznanil veleposlanika Marafija z odprtimi projekti, ki jih namerava Islamska skupnost realizirati v prihodnje. Sogovornika sta se strinjala, da je zelo pomembno, da Islamska skupnost deluje v Sloveniji na način, da realizira koristne projekte ne samo za člane Islamske skupnosti temveč tudi projekte, ki bodo povezovali celotno slovensko družbo. Veleposlaništvo Kuvajta bo vedno imelo posluh za projekte, ki so koristni za vsakega človeka in družbo v celoti.

Ob koncu si je veleposlanik Sadiq M. Marafi ogledal Muslimanski kulturni center in čestital Islamski skupnosti, ker je uspela zgraditi moderen, funkcionalen in arhitekturno zelo zanimiv objekt.