Mufti Nevzet Porić sprejel generalnega sekretarja MZZ Katarja dr. Ahmeda Hassana Al-Hamadija

V ponedeljek, 30. avgusta 2021, je mufti mag. Nevzet Porić v Muslimanskem kulturnem centru sprejel visoko delegacijo Ministrstva za zunanje zadeve Države Katar na čelu z generalnim sekretarjem dr. Ahmedom Hassanom Al-Hammadijem.

Poleg dr. Al-Hammadija so bili v delegaciji nje. eksc. Sultan Salmeen Almansouri, katarski veleposlanik, nj. eksc. Salem Abdulla Al-Jaber, direktor oddelka za evropske zadeve, g. Mohamad Al-Jida, diplomatski ataše, g. Abdulaziz Al-Haj, g. Younis Hamza, g. Ahmad Hassan Al-Haj.

Ob tej priložnosti se je mufti mag. Nevzet Porić zahvalil vsem članom delegacije za obisk in pomoč pri izgradnji džamije in Muslimanskega kulturnega centra v Ljubljani. Vsi udeleženci so se strinjali, da je Muslimanski kulturni center projekt, ki bo povezoval ljudi in prispeval k medsebojnemu sožitju.

Mufti mag. Nevzet Porić je skupaj s sodelavci Harisom Muratagićem, Seadom Karišikom in Zinaidom Mahmutagićem gostom predstavil Islamsko skupnost v Republiki Sloveniji in projekte, ki jih namerava uresničevati v prihodnje. Ob koncu si je delegacija ogledala Muslimanski kulturni center.