p1060526

V KOPRU ORGANIZIRANA DONATORSKA VEČERJA ZA ISLAMSKI KULTURNI CENTER V LJUBLJANI

V petek, 24, junija 2011, je Odbor Islamske skupnosti v Kopru organiziral donatorsko večerjo za Islamski versko kulturni center v Ljubljani, ki je potekala v Izola. Vsi udeleženci so kupili vstopnice po ceni od 100,00 evrov.

 

 

 

 

Temu dogodku so prosostvovali člani Izvšrnega odbora Islamske skupnosti v Kopru, člani Zbora IS, predsednik izvršnega odbora IS v Ljubljani, imam iz Ljubljane, ugledni člani IS in gospodarstveniki iz Kopra, člani IS iz Sežane z imamom ter številni člani IS iz Kopra in Italije.

Hadži Nazme Šerifoski, predsednik Izvršenga odbora Islamske skupnosti v Kopru se je zahvalil prisotnim in jih pozval, da tudi v prihodnje pomagajo projekte Islamske skupnosti in posebej zbiranje sredstev za Islamski verski in kulturni center.

Prisotne je pozdravil tudi imam v Kopru Nevres Mustafić in predsednik Izvršenega odbora Islamske skupnosti v Ljubljani h. Midhat Alagić. O projektu IVKC je spregovoril imam iz Ljubljane Špendi Fidani.

 

Izvršni odbor IS v Kopru bo s takšnimi akcijami in projekti nadaljeval tudi v prihodnje.

 

Donator, ki je plačal stroške večerje za vse udeležence je bil g. Mentor Šerifoski.

 

V znak zahvale je vsem prisotnim Odbor IS Koper podaril knjigo »Sožitje je naša pot« avtorja muftija dr. Nedžada Grabusa.