tef7.jpg

TEFERIČ

Žensko združenje Zemzem je v soboto, 13. junija 2009, organiziralo Teferič ob svoji drugi obletnici uradnega delovanja. Teferič je bil simbolno organiziran na zemljišču za džamijo v Ljubljani.

 

Žensko združenje Zemzem je obeležilo še eno leto uspešnega delovanja. Za nami je veliko koristnih in uspešno izvedenih projektov.

Ob tej priložnosti sta se nam pridružili ekipi iz Kopra in Velenja. Žal nam je, da se ostali džemati niso odzvali na naše vabilo upamo, da se drugo leto vidimo.

Dogajanje je bilo kar pestro. Organizirale smo različne družabne igre ob katerih smo se poleg rahle tekmovalnosti tudi pošteno zabavale. Zmagala je ekipa iz Kopra. Ob tej priložnosti jim še enkrat čestitamo.

Na koncu je Zemzem že drugič zarezal v rojstnodnevno torto. Ker se pa spodobi ob torti podariti tudi darilo, so članice dobile majice z napisom Žensko združenje Zemzem.

Velika hvala gre našim članicam. S Teferičem se delovno leto še ni končalo saj članice kot nagrada za trdo delo in podporo čaka še izlet v Istanbul-Carigrad 1. julija 2009.

 

tef1.jpg

 

tef2.jpg

 

tef3.jpg

 

tef4.jpg

 

tef6.jpg

 

tef7.jpg

 

tef5.jpg