ISLAMSKA SKUPNOST KUPILA PROSTORE V SEŽANI

300px-seanaglavnacesta.jpgLjubljana, 6. maj 2009, (MINAS) – V torek, 28. aprila 2009, je Islamska skupnost v Republiki Sloveniji kupila prostore v Sežani v skupni izmeri 80 m² na naslovu Partizanska cesta 70. V teh prostorih bodo organizirane verske aktivnosti za muslimane, ki živijo v Sežani in okolici. Do sedaj je Islamska skupnost plačevala najemnino v Sežani za prostore v katerih so se odvijale njene aktivnosti. Ta nakup bo sigurno olajšal delovanje Islamske skupnostni v Sežani.

Projekt je bil realiziran s pomočjo donatorjev in vakifov Islamske skupnosti v Republiki Sloveniji. Tudi Mešihat Islamske skupnosti v Republiki Sloveniji je prispeval sredstva za nakup te nepremičnine. Organizirana je bila tudi sergija v vseh džematih v Sloveniji. Več informacij o tem projektu bodo člani Islamske skupnosti  dobili od imamov in odgovornih oseb v Islamski skupnosti.

Vzvišeni Bog v Kur’anu pravi: »Kdor je storil najmanjše dobro, ga bo videl! Kdor je storil najmanjše zlo, ga bo videl!« Molimo Vzvišenega Boga, da nagradi vse tiste, ki so se vključili v ta projekt in prispevali sredstva za nakup prostorov ter, da jim bo ta sadaka na tasu dobrih del na Bodočem svetu.

sezana_zemljevid.jpg

 

300px-seanaglavnacesta.jpg