adnan-catic_adnan-catic_01.jpg

DONATOR ZA IKC V LJUBLJANI ŠE VEDNO SVETOVNI PRVAK

Ljubljana, 26. april 2009, (MINAS) – Ob podpori številne publike je s tehničnim nokautom v 7. rundi Adnan Ćatić, ki nastopa za Nemčijo z imenom Felix Sturm, 25. aprila 2009, v Krefeldu obranil naslov svetovnega prvaka v srednji kategoriji v verziji Svetovne boksarske asociacije – WBA. Ćatić je premagal izzivalca Japonca Kojia Sata.

Tridesetletnemu Ćatiću, ki je bil rojen v Leverkusnu, evropskemu amaterskemu prvaku iz leta 2000, je bila to v profesionalni karieri 32. zmaga v 35 mečih in deveta obramba titule svetovnega prvaka.

Adnan Ćatić je tudi eden od donatorjev za Islamski versko-kulturni center v Ljubljani, ki se je z veseljem vključil v akcijo zbiranja denarja za nakup zemljišča, ki je predvideno za izgradnjo džamije v Ljubljani.

V imenu Islamske skupnosti v Republiki in imenu uredništva naše spletne strani, iskrene čestitke Adnanu Ćatiću za dosežen uspeh.

Pričakujemo, da se bodo tudi drugi športniki, posebej tisti, ki živijo v Sloveniji, vključili v projekt izgradnje džamije v Ljubljani.

adnan-catic_adnan-catic_01.jpg

 

adnan-catic_adnan-catic_02.jpg

 

adnan-catic_adnan-catic_05.jpg